Taller gràfic al Casal del Barri Pou de la Figuera

CAT. Demà dijous de 7.30 a 9 del vespre, el Casal del Barri Pou de la Figuera, en col·laboració amb Jiwar Creació i Societat, acollirà un taller organitzat per l’artista resident d’origen mexicà Israel de la Paz en el marc del nostre projecte.

Es tracta d’un taller gràfic gratuit i per a totes les edats on treballarem la tècnica del stèncil o plantilla. Israel elaborarà així, gràcies als diferents tallers com aquest que impartirà en àmbits i espais diversos, un mapa iconogràfic de la representació íntima que cadascú de nosaltres tenim de la pròpia llar.

Cal inscripció prèvia a info@jiwarbarcelona.com
Durant les properes setmanes es repetirà el taller i se’n faran d’altres. Si voleu saber-ne més: http://jiwarbarcelona.com/ca/graphic-workshops-making-neighbourhood/

I si voleu veure l’experiència de qui ja ha participat en aquests tallers, només heu de tafanejar per aquí i per aquí.

CAST. Mañana jueves de 7.30 a 9 de la noche, el Casal del Barrio Pou de la Figuera, en colaboración con  Jiwar Creación y Sociedad, acogerá un taller organizado por el artista residente de origen mexicano Israel de Paz en el marco de nuestro proyecto.

Se trata de un taller gráfico gratuito y para todas las edades donde trabajaremos la técnica del stencil o plantilla. Israel elaborará así, gracias a los diferentes talleres como este que impartirá en ámbitos y espacios diversos, un mapa iconográfico de la representación íntima que cada uno de nosotros tenemos del propio hogar.

Hace falta inscripción previa en info@jiwarbarcelona.com
Durante las próximas semanas, se repetirá el taller y se harán otros. Si queréis saber más: http://jiwarbarcelona.com/es/graphic-workshops-making-neighbourhood/

Y si quereis ver la experiencia de quien ya ha participado en estos talleres, sólo teneis que curiosear por aquí y por aquí.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s